Hiephiepkado

Ieder jaar is het raadzaam om als ondernemer de klanten te bedanken met behulp van een relatiegeschenk. Op de website van Hiephiepkado ben ik dan jaarlijks te vinden als het gaat om geschenken. Normaliter is het als ondernemer zijnde al niet handig om naar de winkel toe te gaan om bedankjes te kopen. Puur vanwege het feit dat er gewoonweg te weinig tijd is om goede presentjes te kopen. Door gebruik te maken van het internet scheelt het voor iedereen enorm veel tijd. Eigen keuze maken op het internet waarbij je het assortiment een stuk beter kan bekijken als dat je het in de winkel zien kan. 

Hiephiepkado

Online bestellen is een stuk gemakkelijker.

Door via het internet te bestellen op de website van Hiephiepkado merkte ik vanaf het begin dat het erg veel tijd scheelt. Ik kan gemakkelijk het assortiment bekijken en mocht het mij bevallen ook gelijk bestellen. Doordat ik het via internet bestel hoef ik er ook niet de deur voor uit te gaan, het wordt netjes ingepakt en vervolgens bij mij thuis bezorgd. Uiteraard kan je ook een afwijkend adres invoeren waar het netjes bezorgd wordt. Zelfs in de prijzen is het aangenamer dan elders. Erg raadzaam om er een kijkje te nemen op hun website.